Iste Windows Phone 8.1'den yeni goruntuler...



Herzaman ilginç paylaşımlarıyla dikkat çeken @qxerro bu seferde twitter'dan Windows Phone 8.1 görsellerini paylaştı. Yeni ekran görüntülerinde yeni kilit ekranı ile ilgili bazı değişiklikler var. 

Ocak başlarında dağıtılması beklenen 8.1 sürümünün yeni bir çok özelliği şimdiden netlik kazanmaya başladı.Tam net olarak bir görüntü olmasada anlaşılan o ki kilit ekranından gelen mesaj veya bildirime anında müdahele edilebilecek. Üstteki fotoğrafın sol tarafındaki turuncu kısımda da gördüğünüz gibi gelen mesaja alttan baloncuk açılmış. 

Sağ taraftakinde ise pil göstergesine yüzde eklendiğini görebilirsiniz.



Bu fotoğrafta'da kurulumu tamamlanmış bir Windows Phone 8.1 ekranı. Sol altta bulunan siyah noktanın ne olduğu henüz bilinmiyor.


Yeni notification yani bildirim ekranı ise üst resimde görüldüğü gibi. Ana ekranımızı sağa çektiğimizde gelen tüm programlar bölümü sık kullanılan bölümüyle ayrılmış durumda. Aynı şekilde ana ekranımızı sola çektiğimizde ise bildirim ekranını açmış olacağız. Cortana ismi verilen yeni sesli komut programı ise bu güncelleme ile almış olacağız.

Yeni bilgiler ile görüşmek üzere. 

YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ...





2 yorum: