MarketPlace'de yeni uygulamalar...

Windows Market Place gün geçtikçe büyüyor. Tabi bazen yararlı uygulamamlar gözümüzden kaçabiliyor. Hadi yeni uygulamalara bir göz atalım.

Hipstamatic Oggl





iOS ve Android'den bildiğimiz Hipstamatic Oggl artık Windows Phone’da da var. Kendine has lensleriyle manzara, porte, gece, gündüz gibi tüm koşullarında fotoğraflar çekebilir, düzenleyebilir ve Oggl profilinizde paylaşabilirsiniz.
TR Market Linki Alttadır.

Hipstamatic Oggl İNDİR




Active Fitness





500.000den fazla kullanıcısı olan bu uygulama, yüzlerce spor tarzını içerisinde barındıryor. Spor yaparken size bir nevi koç'luk yaparak hem dengeli spor yapmanızı sağlıyor hemde motive ediyor. Fakat HTC kullanan arkadaşlara kötü haberimiz var çünkü bu uygulama sadece Nokia Windows Phone’larla uyumlu. 
TR Market Linki Alttadır.


Runtastic






Kişisel bir spor takip programıdır. Yani koştuğunuz mesafeden, tırmandığınız bayıra kadar, çevirdiğiniz pedaldan attığınız adıma kadar. yaktığınız kaloriyi bile görebildiğiniz detaylı bir yardımcı spor programıdır.
TR Market Linki Alttadır.

Runtastic İNDİR


Nokia Glam Me





Nokia için özel üretilmiş ön kamera ile çalışan bir efekt programıdır. Yaratıcı görseller oluşturabileceğiniz güzel bir uygulama.
Ufak bir hatırlatma, kullanmadan önce cihazınızın 1232.5951.1249.0000 sürümüne güncellenmesi gerekiyor.
TR Market Linki Alttadır.

Nokia Glam Me İNDİR

Singster





1300'e yakın parça ile oldukça güçlü bir arşive sahip olan bir karaoke programıdır. Free sürümünde verilen karaoke sayısı 10 dur. Kalan 1300’e yakın şarkıya uygulama içinden satın almanız gerekiyor. İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, İsveççe ve Fince dillerini destekliyor.
TR Market Linki Alttadır.


0 yorum: